شما هرگز فکر نمیکردید که ورود به دانشگاه میتواند چنین تغییری در زندگی شما ایجاد کند. به هر حال، در دبیرستان نیازی نبود بین تحصیل و زندگی اجتماعی تعادل برقرار کنید، با افراد غریبه هماتاقی شوید، احساس آزادی کنید یا اینقدر دور از خانه باشید. زندگی در دانشگاه سخت و استرسزا است و بسیاری از دانشجویان دچار افسردگی میشوند. اما راههایی برای مقابله با این چالش وجود دارد. ادامه دهید تا بفهمید چگونه میتوانید بر آن غلبه کنید.
دلایلی که باعث افسردگی و اضطراب در دانشجویان میشود
شما ممکن است احساس کنید که کارهای زیادی برای انجام دارید. ترس از این دارید که عملکردتان والدین یا سرپرستانتان را ناامید کند، بهخصوص که هزینههای تحصیل اصلاً ارزان نیست.
سایر نگرانیهایی که ممکن است زندگی شما را سختتر کنند، شامل رسیدن به کلاسها به موقع، مشارکت در بحثهای کلاسی یا نگرانی درباره یافتن شغل پس از فارغالتحصیلی است. آیا این مسائل برای شما آشنا هستند؟ اینجا متوقف نمیشود. فشارهای اجتماعی و دوستانه نیز شما را رها نمیکنند. شما میخواهید تفریح کنید، به مهمانی بروید، افراد جدیدی را ملاقات کنید و تجربیات جدیدی داشته باشید، و این فهرست پایانی ندارد.
چگونه متوجه شوید که به افسردگی و اضطراب دچار شدهاید؟
با وجود تمام این مسائل، ممکن است افسردگی و اضطراب به سراغتان بیاید. اگر علائم زیر را تجربه میکنید، ممکن است دچار افسردگی شده باشید:
- دیگر هیچ چیز در دنیا برایتان جذاب نیست.
- در به یاد آوردن مسائل ساده یا تمرکز در کلاس مشکل دارید.
- اشتهای شما تغییر کرده است.
- احساس گناه بابت چیزهایی دارید که حتی دلیلش را نمیدانید و ممکن است حتی به فکر خودکشی بیفتید.
- احتمالاً شبها خواب کافی ندارید یا تمام روز در رختخواب میمانید.
شما نباید این مشکلات را بهتنهایی تحمل کنید!
چگونه با افسردگی و اضطراب در دانشگاه مقابله کنید؟
برای گذر از این دوره سخت زندگی، اینجا ۷ راه برای بازپسگیری کنترل زندگیتان و مقابله با افسردگی و اضطراب آورده شده است:
1. کمک بخواهید
احساس میکنید در یک تونل تاریک هستید و نوری در انتهای آن نمیبینید؟ شاید حتی حس کنید که دنیا رنگ خود را از دست داده است. نیازی نیست همه این مشکلات را بهتنهایی تحمل کنید. وقت آن است که از کمک حرفهای استفاده کنید. به جلسات رواندرمانی بروید. از مراجعه به مشاور سلامت روان دانشگاهتان خجالت نکشید.
صحبت با آنها به شما کمک میکند عوامل ایجاد علائم افسردگی خود را شناسایی کنید و یاد بگیرید چگونه بر آنها غلبه کنید. نباید صبر کنید تا مشکل بدتر شود. هرچه زودتر درمان را شروع کنید، بهتر است. حتی ممکن است متوجه شوید که شما اولین دانشجویی نیستید که با افسردگی مبارزه میکند، و در نهایت از آن عبور خواهید کرد.
2. به یک گروه حمایتی بپیوندید
به گروههایی از دانشجویان دیگر که با افسردگی و اضطراب دستوپنجه نرم میکنند ملحق شوید. شنیدن تجربیات آنها و قدمهایی که برای بهبودی برداشتهاند، ممکن است چیزی باشد که شما نیاز دارید تا با شرایط خود کنار بیایید.
همچنین باید از خانواده و دوستانتان حمایت بخواهید. آنها شما را بهتر میشناسند؛ بنابراین به اشتراک گذاشتن احساساتتان با آنها نباید سخت باشد. آنها گوش میدهند و تشویق لازم را به شما خواهند داد. داشتن یک سیستم حمایتی نقش بزرگی در غلبه بر افسردگی دارد.
پذیرش این واقعیت که مشکلی دارید و تمایل به حل آن بزرگترین دستاورد است. شما کامل نیستید. خودتان را ببخشید و هنگام اشتباه، با مهربانی با خود رفتار کنید.
Leave Your Comment